Whatsapp ons op: 06 - 22 31 37 61

Vestiging Middelburg vandaag geopend: 07:30–17:00
Vestiging Terneuzen vandaag geopend: 08:00–17:00

Recent geleverd

Hoveniersbedrijf Nieuwenhuis
Hoveniersbedrijf Nieuwenhuis is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Hapert HV3500 transporter, deze aanhangwagen is bestemd voor het zwaardere werk!
Man @ Machine
Man @ Machine
Man @ Machine is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Hapert AL Basis gesloten aanhanger, deze aanhangwagen is bestemd voor het demonstraties op locatie!
Traas Building Care
Traas Building Care
Traas Ongediertebestrijding is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Hapert K-Basis gesloten aanhanger, met deze aanhangwagen kunnen ze met alle benodigde materialen bij u komen.
Delta Netwerkgroep
Delta Vlissingen
Delta Netwerkgroep is vanaf nu de gelukkige eigenaar van twee Hapert K-Basis gesloten aanhangers, in deze aanhangwagens staan watertanks met schoon water.
Cios Goes & Breda
Cios Goes-Breda
Cios Goes & Breda is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Kalf surftrailer, met deze aanhangwagen kunnen ze meerder surfplanken tegelijk op locatie brengen.
Hoveniersbedrijf Akershoek
Hoveniersbedrijf Akershoek
Hoveniersbedrijf Akershoek is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de TwinTrailer kipper/transporter, deze aanhangwagen is word gebruikt voor het vervoer van groen maar ook voor machines!
Cios Goes & Breda
Cios Goes-Breda
Cios Goes & Breda is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Anssems plateauwagen met fietsenframe, met deze aanhangwagen kunnen ze 32 mountainbikes tegelijk meenemen.
Gemeente Veere
Gemeente Veere
Gemeente Veere is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Hapert C-Kipper met loofrekken, deze aanhangwagen word gebruikt voor het al het groen te vervoeren!
JS Huisrenovatie & Tuinonderhoud
JS Huisrenovatie Tuinonderhoud
JS Huisrenovatie & Tuinonderhoud is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Hapert E-Multi Kipper met dubbele borden, deze aanhangwagen word gebruikt voor het zwaardere werk!
Tre Sorelle Interiors
Tre Sorelle Interiors
Tre Sorelle Interiors is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Hapert AL gesloten tandemasser, deze aanhangwagen word gebruikt voor het vervoer van meubelen!
Gemeente Middelburg
Gemeente Middelburg
Gemeente Middelburg is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Hapert G-Transporter, deze kantelbare aanhanger word gebruikt voor het vervoeren van een tractor!
Waterschap Scheldestromen
Waterschap Scheldestromen
Waterschap Scheldestromen is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Saris DV bakwagen met loofrekken, deze aanhangwagen is lekker compact maar kan toch veel meenemen!
Hydroos
Hydroos is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Hapert AL plateauwagen met stalen bodemplaat, deze aanhangwagen is ideaal om lange materialen/buizen te vervoeren!
Zorgstroom Middelburg
Hapert Amigo
Zorgstroom Middelburg is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Hapert Amigo met huifopbouw, een ideale aanhanger om alle spullen droog te vervoeren!
Aannemingsbedrijf Baas B.V
Baas BV
Aannemingsbedrijf Baas BV is vanaf nu de gelukkige eigenaar van een Saris plateauwagen met een speciale opbouw door ons gelast!
Thokler Verhuur
Thokler verhuur
Thokler Verhuur is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Hapert K-Forte tandemas bakwagen, een robuuste een zeer degelijke aanhanger!
Timmerfabriek Wondergem
Wondergem Timmerfabriek
Timmerfabriek Wondergem is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Hapert AL gesloten tandemasser, deze aanhangwagen word gebruikt voor het vervoer van nieuwe interieurs!
Schoonmaakbedrijf Kamperland
Schoonmaakbedrijf Kamperland is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Twin ongeremd gesloten tandemasser, deze aanhangwagen word gebruikt voor het vervoer van meubelen door heel Nederland!
Dolmans Landscaping Group
Dolmans Landscaping is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Hapert HV3500 transporter, deze robuuste 3-asser kan de zwaarste machines aan!
Kees Kooman bestratingen
Kees Kooman bestratingen is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Hapert Cobalt+ kipper, deze robuuste kipper met paraboolvering is gemaakt voor het zware werk!
Dakkapel Accent
Dakkapel Accent is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Hapert AL verlaagde plateauwagen, deze aanhangwagen is ideaal om zijn dakkapellen en lange materialen te vervoeren!
Jan Volmer transport BV
Jan Volmer transport BV is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Mustang paardentrailer, deze trailer is volledig in de bedrijfskleuren gespoten!
Ten Hoorn Tuinen & Houthandel
Ten Hoorn tuinen & houthandel is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Hapert Cobalt kipper met loofrekken, deze aanhangwagen kan multifunctioneel in worden gezet!
Nutswerk B.V.
Nutswerk B.V. is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Hapert Indigo LF machinetransporter, een robuuste aanhanger met paraboolvering!
Kraamer Interieur
Kraamer Interieur is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Hapert Azure plateauwagen compleet met verlaagd chassis, oprijplaten en steunpoten!
DB Infra Zuidwest BV
DB Infra is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Hapert Indigo LF machinetransporter, een robuuste tridem aanhanger voor het vervoer van grote machines!

Heeft u vragen? Uw kunt ons bereiken op: 0118-613659

Realisatie: Urban-Heroes