Whatsapp ons op: 06 - 22 31 37 61

Vestiging Middelburg vandaag geopend: 07:30–17:00
Vestiging Terneuzen vandaag geopend: 08:00–17:00

Onderhoud

Zeeland Aanhangwagens is het adres voor al uw reparaties en onderhoud.
Onze ervaren monteurs zijn dagelijks bezig met het onderhouden en aanpassen van aanhangers, boottrailers en paardentrailers. Dit alles zorgt ervoor dat uw aanhanger, altijd veilig op de weg kan wanneer hij bij ons uit de werkplaats komt!
 
Onze werkplaats:
Onze werkplaats is op een slimme en tactische manier ingedeeld, door deze indeling kunnen wij u als klant snel en zo goed mogelijk helpen. Het gebruik van bruggen en andere apparatuur geeft onze monteurs een veilige en eigentijdse werkplaats. In deze omgeving kunnen ze een optimale kwaliteit leveren aan elke onderhoudsbeurt of reparatie. Door verschillende ervaringen met betrekking op aanhangwagens, kunnen onze monteurs u voorzien van een snelle en goede service.
 
BOVAG-Lid en Keurmeesters sinds 2008:
 
Onderhoud op locatie:
Voor grotere onderhoudsbeurten en/of keuringen komen wij ook op locatie. Onze monteurs hebben een volledig ingerichte aanhanger die voorzien is van de juiste gereedschappen en benodigdheden.
Ook als u pech heeft kunnen wij dus gemakkelijk bij u komen.
 
Onze werkzaamheden:
  • Keuring en onderhoudsbeurt
  • Reparatie(s)
  • (Verlichtings)storingen
  • Speciaalbouw
  • Aanpassingen
  • Etc..
Waarom u bij ons uw onderhoud uit zou moeten voeren:
+ AGK: (Aanhangwagen Garant Keurmerk) Om u te verzekeren van een optimaal product, ook in verband met uw verkeersveiligheid en dat van uw medeweggebruikers, hanteert Zeelandaanhangwagens een gecertificeerd en hoogwaardig onderhouds-en keuringsysteem.
+ Onze keurmeesters keuren en onderhouden uw aanhangwagen jaarlijks op een ANWB, BOVAG en RDW systeem gebaseerde methodiek, zodat u een absoluut veilige weggebruiker bent en blijft.  Uiteraard is deze keuring zowel voor bedrijven als voor particulieren een belangrijke en verantwoorde waarborg.
+ Wij keuren uw aanhangwagen visueel voor slechts 39,- Euro.  U krijgt bij deze jaarlijkse keuring uiteraard het AGK keuringsrapport, met het daarbij bijbehorende Garant Keurmerk op uw chassis. Voor de eventueel noodzakelijke aanpassingen om een veilige weggebruiker te blijven ontvangt u uiteraard een passende offerte.
+ Zeker bij Zeeland Werkplaats bent u bij een gespecialiseerd adres wat betreft advies en of aanpassing voor speciaalbouw van uw aanhangwagen (zie ook onze speciaalbouw pagina).

 

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud en/of reparatie?
Neem dan snel en eenvoudig contact op met onze werkplaatschef doormiddel van de knop aan de zijkant!
 
Wij zien u graag terug bij ons in de werkplek!

Maak een afspraak met onze werkplaats

Contactpersoon
Daniel van Belzen
T. 0118-613659 / 06-31995832
werkplaats@zeelandaanhangwagens.nl

Onze openingstijden
Maandag t/m vrijdag
09:00 - 10:00

Zaterdag, Zon- en feestdagen zij wij gesloten!

Heeft u vragen? Uw kunt ons bereiken op: 0118-613659

Realisatie: Urban-Heroes